Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

Transfer Novi: O nama

'TransferNovi' je agencija osnovana 2010. godine u Herceg Novom kao porodični biznis i pruža usluge privatnih transfera, kao i shuttle transfera od i do aerodroma u zemlji, ali i inostranstvu.

Transfer sa Aerodroma Dubrovnik / Tivat / Podgorica do Herceg Novog podrazumijeva privatni transfer u kojem lični vozač čeka Vaše goste ili Vas na aerodromu koristeći tablu na kojoj je ispisano ime osobeili kompanije, u zavisnosti od dogovara koji smo prethodno postigli.

Ukoliko dođe do eventulnog kašnjenja leta, ne treba da brinete da li će Vas vozilo sačekati, ono će biti tu tačno na vrijeme, tj. odmah po Vašem sletanju, jer mi sve informacije o dolaznim letovima pratimo online.

Na raspolaganju imate klimatizovano i novo vozilo, a naš vozač je ljubazan i govori engleski jezik.

Aerodromski transfer podrazumijeva dolazak na Vašu kućnu ili poslovnu adresu,adresu hotela isl.i brz i direktan prevoz do Aerodroma Tivat/ AerodromaPodgorica/AerodromaDubrovnikili bilo koje druge destinacije u zemlji i inostranstvu.

Svakodnevno sigurno, udobno i na vrijeme vršimo usluge taxi prevoza iz Herceg Novog do Aerodroma Ćilipi Dubrovnik.

U slučaju da svojim vozilom dolazite u Herceg Novi, a treba Vam prevoz do Aerodroma Ćilipi Dubrovnik, obezbijedili smo Vam besplatan parking koji je pokriven video nadzorom.

Putujete u Crnu Goru i treba Vam pouzdan i jeftin transfer sa aerodroma ? Pozovite nas i rezervišite taxi vozilo “Transfer Novi”, a mi Vam garantujemo da ćete biti zadovoljni uslugom.

Pozovite i informišite se, tu smo da Vam sa zadovoljstvom izađemo u susret i obezbijedimo siguran i udoban transfer od/do aerodroma.