Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

Lista Transfera

Započnite svoje privatno/poslovno putovanje i boravak u Crnoj Gori uživanjem već od samog izlaska sa aerodroma i priuštite sebi privatni transfer nekim od naših novih i udobnih vozila i dopustite da profesionalno i ljubazno osoblje brine o Vašem dolasku na željenu destinaciju.

Pogledajte našu ponudu transfera i saznajte cijene istih:

Aerodrom Dubrovnik do Herceg Novi:

Aerodrom Dubrovnik, poznat i kao Aerodrom Ćilipi internacionalni je aerodrom udaljen 15,5km od centra Dubrovnika i oko 28km od Herceg Novog. Izgrađen je nakon Drugog svjetskog rata i od tada do danas ima za cilj da bude glavna zračna luka u regionu, a konstantan porast broja putnika tome i svjedoči..

Cijena Transfera Od 70 €

Herceg Novi do Aerodrom Dubrovnik:

U slučaju da Vam je potreban taxi transfer iz Herceg Novog do aerodroma Dubrovnik na pravom ste mjestu. Rezervišite Vaš taxi prevoz iz Herceg Novog do aerodroma Dubrovnik Ćilipi u par koraka.

Aerodrom Tivat do Herceg Novi:

Aerodrom Tivat karakterističan je po tome što se preko 80% saobraćaja obavi tokom ljetnje turističke sezone. Servis prevoz sa Aerodroma Tivat do Herceg Novog radimo već duži niz godina. Veliki broj klijenata konstantno koristi naše usluge za prevoz sa Aerodroma Tivat do Herceg Novog, što najbolje svjedoči o kvalitetu naše usluge.

Cijena Transfera Od 60 €

Herceg Novi do Aerodrom Tivat:

Ako završavate svoj boravak u Herceg Novom i potreban Vam je taxi prevoz do Aerodroma Tivat, tu smo za Vas. Cijene su iste za sve periode godine, a kombi transferi vrše se po dogovoru.

Cijena Transfera Od 50 €

Aerodrom Dubrovnik do Budva:

Ako Vam je potreban trasfer iz Dubrovnika do Budve, crnogorske turističke prijestonice, nudimo Vam sigurnu i prijatnu vožnju tokom svih 71km puta. Cijene su: 1-3osobe = 65 €; 4-5 osoba = 75 €

Cijena Transfera Od 115 €

Aerodrom Dubrovnik do Kotor:

U slučaju da iz Dubrovnika svoje putovanje nastavljate do Kotora, rado ćemo preći taj dio puta sa Vama. Prevoz sa Aerodroma Dubrovik do Kotora obilježiće prijatna vožnja i uživanje u pogledu na more i planine koji svaki od 70km ovog puta pruža!

Cijena Transfera Od 95 €

Aerodrom Dubrovnik do Podgorica:

Ako tražite trasfer od Aerodroma Dubrovnik do Podgorice, glavnog glada Crne Gore, mi smo tu za Vas! Obezbijedićemo Vam udoban prevoz od Aerodroma Ćilipi do Podgorice i to po cijenama: za 1-3 osobe= 75€; za 4-5 osoba = 85€

Cijena Transfera Od 160 €

Aerodrom Podgorica do Herceg Novi:

Aerodrom Podgorica, poznat i kao Aerodrom Golubovci udaljen je od Herce Novog 108km, a mi Vam nudimo i taj transfer. Cijene iznose: 1-3 osobe = 70 €; 4-5 osoba = 80 €

Cijena Transfera Od 120 €